Friday, May 3

Thor: The Dark World ~Coming Soon~

,
Thor__The_Dark_World movie poster
Release Date: November 8, 2013 (3D/2D theaters) 
Studio: Walt Disney Pictures, Marvel Studios 
Director: Alan Taylor 
Screenwriter: Christopher Yost, Christopher Markus, Stephen McFeely 
Starring: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo, Anthony Hopkins 
Genre: Action, Adventure 
MPAA Rating: Not Available 
Official Website: Marvel.com/Thor | Facebook | Twitter 
Review: Not Available 
DVD Review: Not Available 
DVD: Not Available 
Movie Poster: View here 
Production Stills: View here 

Plot Summary:Marvel "Thor: The Dark World" terus pengembaraan skrin besar Thor, pembalas Yang Maha Kuasa, kerana dia pertempuran untuk menyelamatkan Bumi dan semua Nine Alam dari musuh bayangan yang mendahului alam semesta itu sendiri. Dalam selepas Marvel "Thor" dan "Marvel The Avengers," Thor melawan untuk memulihkan ketenteraman di seluruh alam semesta ... tetapi satu bangsa purba yang diketuai oleh pulangan Malekith berdendam untuk terjun alam semesta kembali ke dalam kegelapan. Berhadapan dengan musuh yang lebih Odin dan Asgard tidak dapat menahan, Thor mesti memulakan perjalanan paling berbahaya dan peribadi beliau lagi, salah satu yang akan menyatukan kembali dia dengan Jane Foster dan memaksa dia mengorbankan segala-galanya untuk menyelamatkan kita semua.

Dibintangi Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano dan Jaimie Alexander dengan Rene Russo dan Anthony Hopkins sebagai Odin, "Thor: The Dark World "diarahkan oleh Alan Taylor, yang dihasilkan oleh Kevin Feige, dari cerita oleh Don Payne (kredit tidak muktamad) dan layar oleh Christopher Yost dan Christopher Markus & Stephen McFeely (kredit tidak muktamad) dan berdasarkan Super Hero klasik Marvel Thor, yang mula-mula muncul dalam buku komik "Perjalanan ke Misteri" # 83 pada bulan Ogos, 1962.

"Thor: The Dark World" dibentangkan oleh Marvel Studios. Pengeluar eksekutif Louis D'Esposito, Alan Fine, Stan Lee, Victoria Alonso, Craig Kyle dan Nigel Gostelow. Filem ini melepaskan November 8, 2013, dan diedarkan oleh Walt Disney Studios Motion Pictures.

0 komen to “Thor: The Dark World ~Coming Soon~”

Post a Comment

Sponsor

Link Checker

DMCA.com
 

Port Kongsi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates