Sunday, May 5

Ping Blog Terbaru-PingJe dan trafik yang banyak

,

Assalamualaikum semua,hari ini danial nk memperkenalkan laman ping aggregator yang terbaru.Danial baru jer menggunkannya.Memang memuaskanlah...sebab benda tuh baru dibuat dan ia juga dibuat oleh seorang budak blogger..kalau nk tau lebih lanjut register dulu.Cara register pun sngt mudah...confirm email dulu dan siap..korang uploadlah gambar korang yg cntik dan hensem tuh..perkara penting sekali danial nk bagitau like beberapa blog dulu sebelum mengupdate artikel korang di Pingje.
Oke semua...register sini ye.

About Pingje :


Laman pingje.org telah dibina pada nov 2012 dan telah dilancarkan pada awal tahun 2013. 

Pingje.org telah diusahakan oleh seorang blogger yang sudah sekian lama berkecimpung dalam dunia IM dan mempunyai 5 blog termasuk pingje.org. 

Pingje.org Adalah laman perkongsian artikel-artikel blogger seluruh malaysia dan juga di luar malaysia.segala artikel yang blogger kongsikan disini akan disimpan dan tidak akan dijual kepada mana-mana pihak kecuali dari keizinan sumber artikel itu sendiri.. 

Pelancaran laman pingje.org telah diterima hangat oleh para blogger-blogger temapatan dan sedikit dari blogger luar.dengan hanya 2 minggu pelancaran pingje.org menerima lebih 300 blogger berdaftar dan sehingga kini jumlah tersebut semakin meninggat dan terus meninggkat. 

Laman pingje.org setelah beberapa bulan dalam pembaikan,kini sudah siap sepenunyanya.oleh itu,jika ada sebarang kemuskilan,tidak puas hati,saraanan,masaalah atau apa sahaja sila kemukakan di bahagian Contact Us yang ada di page laman ini.Dengan itu,pihak pingje.org sangat berterima kasih kepada semua blogger yang mendaftar dan menggunakan servis dari pingje.org.tanpa anda siapa lah kami!. 

Segala ini kandung termasuk foto@gambar di dalam laman pingje.org adalah hak milik blogger itu sendiri tapi foto@gambar akan disimpan di dalam server pingje.org seperti yang telah diterangkan di atas.

Sekian dan terima kasih. 
Admin@pingje.org.

0 komen to “Ping Blog Terbaru-PingJe dan trafik yang banyak”

Post a Comment

Sponsor

Link Checker

DMCA.com
 

Port Kongsi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates